seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Misteri Asia V Neck Midi Dress



Nikmatake petualangan kaya-fantasi, nuduhake rasa semangat kanggo lelungan adoh lan ngliwati peradaban lan kabudhayan sing beda-beda by ngagem rasukan sing nduwe simbolis lan nggumunke kaya iki. Kanggo sugih sing bisa dipasrahi karo apa wae, Misteri Asia Misteri V-Neck nduweni sentuhan swara seksi. Desain V-Neck sing ayu ora mung ngandharake gulu, nanging luwih cepet kanthi ngraja kalung sing arep dipakai ing paketan ayu iki. Sampeyan bisa milih kanggo ngagem perhiasan muni minangka simbol keberanian. Go for look feral girl in this dress vintage that hold appeal enduring. Kanthi ngagem rasukan iki, sampeyan ngresiki awak ing misteri sultry sing ora ana sing wani ngalang-alangi.

  • Material: Katun lan Linen
  • Neckline: V-Neck
  • Gaya: Vintage
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Panjang lengan: Setengah
  • polaPrint
  • Waistline: Alam
  • Siluet: Loose
  • Collar: V Collar
  • Warna: Black, Red, Rose Red

Size:

Length: 115cm, Dhadha: 100cm, Lengen: 35cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!