Cardigan Alam Inspirasi Biru

Size
Werna
Beige

specifications:

Material: Cotton
Komposisi Material: Katun campuran
Gaya: Casual
Technics:Nggawe
Collar: O-Neck
Sleeves: Full
Koleksi: Cardigans
kekandelan: Standard

Punika pangukuran kanggo referensi:

Pinggang 72cm, Bokong 154cm, Panjang 60cm, Lengan 41cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!