sale

Kantong Linen



Kasedhiya ing werna putih lan biru, kaos iki bisa dipasangkan karo jins ceking jins utawa celana harem kanggo gaya artistik sing sampurna. Sampeyan bisa menehi tutul pungkasan menyang tampilan kanthi ngikat rambute dadi ngetrem romantis lan aksesoris karo kacamata hitam favorit lan gelang chunky. Tas ransel bakal njupuk game ing tingkat sabanjuré nalika ndelok katon apik lan uga gampang kanggo sampeyan nindakake barang sampeyan. Digawe saka katun lan campuran kain

Siji ukuran:Pundhak 40cm (15.74 inci), dada 114cm (44.88 inci), lengan 57cm (22.4 inci), panjang 65cm (25.6 inch)


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!