sale

Artsy Sweetheart Blue Floral Dress



  • Material: Katun, Rayon
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Loose
  • Pola: print
  • Panjang lengan: Setengah
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

Ukuran luwih ukuran tinimbang biasanipun, mangga waca pangukuran:

Length: 120cm,Bokong: 110cm, Pinggang: 40cm, Lengan: 41cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!