FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ALL ORDERS, WE SHIP EVERYWHERE NO MINIMUM ORDER REQUIRED

Art Inspired Jacquard V-Neck Flax Dress

Werna
Black
Burgundy
Size

Nambahake motif kain kapas sing terinspirasi unik menyang lemari klambi sing tengen. Aksen aksen warna-warni Asia ing kain Jacquard sing tèkstur nyiptakake gaya sing ditemokake. Nyithak busana canggih iki kanggo museum lan sampeyan bakal duwe mata luwih akeh nggoleki sampeyan tinimbang seni. Gabungan gaya modern lan vintage, leher V, lengen dawa, langsung lurus lan ngecor karo kanthong. Rok dawa ing dhuwuré pedhet ngidini sampeyan ngemudheni sepatu bot anjung sing cetha utawa flat flat gaya sandal. Nggawe asli, dadi dhewe ing lukisan linoan sing diilhami nganggo vintage. Kasedhiya ing Black and Burgundy (Red). Ukuran siji kanggo kabeh.

 

  • Neckline: V-Neck
  • Mangsa: spring
  • Gaya: Vintage
  • Waistline: Alam
  • Kain utama: Flax
  • Size: Siji ukuran

Ukuran: Panjang: 113cm Blengan: 110cm Shoulder: 40cm Sleeve: 48cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!