FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ALL ORDERS, WE SHIP EVERYWHERE NO MINIMUM ORDER REQUIRED

Art Inspired Chiffon Dress

Size
Werna
Multicolor

 

 

  • Neckline: O-Neck
  • Siluet: Loose
  • Waistline: Alam
  • Material: Chiffon
  • Gaun Panjang: Pitik pedhet
  • Panjang lengan: short
  • Patter: print
  • Gaya: Casual
Size Pinggang Cross (cm) Lantai Dada (cm) Pinggang pinggang (cm) Lengan Panjang (cm) Panjang rok (cm)
Siji ukuran 42.5 130 ora ana 23 106

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!