sale

Army Green Loose Overall For Women

 

 

Iki Overuse Hijau Overalls Wedjangane kanggo wanita sing duwe rasa kanggo kabeh barang earthy lan ijo. Werna-bebas kasebut tegese sampeyan bisa nyandhang nyaman, tanpa mangerteni cuaca utawa kesempatan. Digawe saka kain katun kualitas sing ditenun saka bahan katun sing berkualitas, dadi nyaman amarga apik. Materi kasebut uga ora abot banget kanggo digunakaké ing mangsa panas utawa musim gugur.

Dirancang ing gaya celengan Korea Crotch, ditondoi dening sudhut pinggul lan crotch kurang gumantung, Loose Green sakabèhé wis manawa kanggo menehi wearers pengalaman ngagem kualitas. Kasedhiya ing werna ijo, nyedhiyakake sing apik kanggo acara ing musim panas kalebu tanggal utawa acara kasual karo kanca-kanca. Sampeyan uga banget nyaman lan free-styling ndadekake bungahake wong sing nganggo kandhang, manawa ukuran awak utawa wujud.

Dirancang ing gaya sakabèhé klasik, nduweni garis tengah V-neck sing jero. Ing bali, wis neckline babak normal. The Loose Green Overalls duweni gaya-tombol lan buttonholes in ngarep kanggo nggawe nganggo lan njupuk mati minangka kaku-free minangka bisa. Iki uga ateges sampeyan bisa nyetel dhuwure garis leher. Kanthi kanthong prasaja ing sisih saku kiwa sing mung katon saka bukaan. Uga nduweni saku ing sisih pinggir pinggir. Ing crotch hangs cukup kurang, meh tekan lutut. Celana iki minangka sudhut sing rada sithik lan cukup dawa nganti ngisor sikilmu. Nanging, sikil bisa digulung ing ndhuwur sikil utawa sikilmu.

Punika pangukuran kanggo referensi:

Pinggang 116cm, Pinggang 132cm, Panjang 139cm, Pinggul 120cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Penggantian, Pangembalian & Pengembalian:

  • Kanggo bali item, mangga rawuh bali / ngganti halaman inghttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Punika bagean wajib proses ngirim gambar saka item rusak / bejat. Iku bakal mbiyantu banget yen sampeyan ngirim gambar sing cetha.
  • Yen item ora keganggu lan sampeyan mung pengin ngganti amarga ukuran / werna utawa ora disenengi item, bisa bali sawise. Pelanggan tanggung jawab kanggo mbayar biaya bali, penanganan uga biaya ngaso.
  • Wigati dicathet: kita wis nyathet kabeh rincian ukuran ing saben link produk kanthi ngukur kanthi cepet ing centimeter, mangga dipriksa dhisik sadurunge menehi perintah lan supaya ora ana rasa ora kuwat maneh.
  • Sistem kontrol kualitas banget dipercaya, nanging ora bisa kedadeyan. Ing kasus warna utawa ukuran sing salah, langsung hubungi dhukungan pelanggan, uga nyedhiyani gambar saka item kasebut kanggo mutusake masalah kasebut sanalika bisa.
  • Elinga yen alamat ngirim & bali kita beda-beda gumantung saka negara lan saham. Mangkono, kita banget nyaranake sampeyan tindakake proses ing sistem manajemen bali kita minangka kabeh rincian, alamat bali lan instruksi bakal kasedhiya ing sistem manajemen bali.
  • Ing kasus digunakake, dicuci, rusak utawa modifikasi liyane saka kondisi asli saka item, kita ora bisa njamin asil swift. Kebijakan bali kasebut teges kahanan kasebut minangka bagéan saka kawicaksanan bali item. Sembarang barang sing tanpa syarat asli bebarengan karo kemasan ora bakal ditampa.
  • Gunakake opsi pengiriman dhasar sing kasedhiya ing negara sampeyan. Ing kasus barang sing ora ditahan ing kertu, ora tanggung jawab kanggo mbayar tugas tax / impor item kasebut.
  • Kanggo kabijakan bali, sampeyan kudu nyritakake ing paket minangka "Product Return 0 $ Value."
  • Kanggo samubarang pembatalan item, sampeyan kudu ngubungi kita ing jam 12 saka panuntun. Item sing dikirim sakdurunge ora bisa dibatalake.
  • A Refund mung bisa ditanggepi yen item kasebut bali karo asli packing lan ora ngrusak kondisi. Pelacakan ora kudu diwenehake supaya layak kanggo pembayaran maneh.
  • Mbalek maneh iku diarani maneh gumantung saka customer pembayaran pambayaran nalika milih nalika nggawe pesanan. Pembayaran balik paypal digawe ing dina sing padha nampa item maneh ing alamat bali sing disediakake sing beda-beda gumantung ing lokasi customer supaya biaya pengiriman dhuwur. Pengembalian Kartu Kredit butuh sekitar 10-15 dina umum minangka wektu biasa bank kanggo pengembalian dana.
  • Ragad restocking bakal dijupuk kanggo saben bali / ijol-ijolan / panggantos nanging ora luwih saka 25% saka jumlah total total.


Tim dhukungan kita tansah siap kanggo nyepetake pelanggan. Sampeyan mung perlu nggunakake kaca "Hubungi Kami" kanggo pitakon apa wae, lan kita bakal seneng kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!