sale

Army Green Loose Overall For Women



 

 

Iki Overuse Hijau Overalls Wedjangane kanggo wanita sing duwe rasa kanggo kabeh barang earthy lan ijo. Werna-bebas kasebut tegese sampeyan bisa nyandhang nyaman, tanpa mangerteni cuaca utawa kesempatan. Digawe saka kain katun kualitas sing ditenun saka bahan katun sing berkualitas, dadi nyaman amarga apik. Materi kasebut uga ora abot banget kanggo digunakaké ing mangsa panas utawa musim gugur.

Dirancang ing gaya sakabèhé klasik, nduweni garis tengah V-neck sing jero. Ing bali, wis neckline babak normal. The Loose Green Overalls duweni gaya-tombol lan buttonholes in ngarep kanggo nggawe nganggo lan njupuk mati minangka kaku-free minangka bisa. Iki uga ateges sampeyan bisa nyetel dhuwure garis leher. Kanthi kanthong prasaja ing sisih saku kiwa sing mung katon saka bukaan. Uga nduweni saku ing sisih pinggir pinggir. Ing crotch hangs cukup kurang, meh tekan lutut. Celana iki minangka sudhut sing rada sithik lan cukup dawa nganti ngisor sikilmu. Nanging, sikil bisa digulung ing ndhuwur sikil utawa sikilmu.

Punika pangukuran kanggo referensi:

Pinggang 116cm, Pinggang 132cm, Panjang 139cm, Pinggul 120cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!