Gaya Rakyat Kuno Vintage Coat













Nampilaken pola cetakan vintage, bahan alus, lan tombol sungu vintage, jaket iki minangka ekspresi utama saka fashion rakyat vintage. Lengan panjang lan potong jaket bakal nggawe sampeyan panas nalika musim semi lan mangsa musim panas.

 

 

 

 

Punika pangukuran kanggo referensi:

Ukuran: Panjang -108cm, Bust -116cm, Lengan-59.5cm, Shouler-47.5cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!