seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Afrika dicetak V-neck Midi Dress



 

Sampurna nalika dipasangkan nganggo topi lan selendang, busana santai lan ngeculake bakal nggawa awak saka dina nganti wengi.

Desain dicetak Afrika nambahake sentuhan kasual lan feminin menyang busana nalika materi katun ndadekake sampeyan pindhah kanthi gampang. Rumangsa kesel banget? Masangi legging lan sepatu piyul nganggo busana iki kanggo ndelok sing luwih canggih.


 

  • Siluet: Loose
  • Gaya: Vintage
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • fitur: Rumbai
  • Waistline: Alam
  • Material: Cotton
  • Panjang lengan: Setengah
  • Neckline: V-Neck
  • Pola: print

 

Size:

Dhadha: 160cm; Length: 110cm; Lengan Panjang Panjang: 43cm

 

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!