Abstrak Prints Longgar Retro Dress



 

Kanthi gaun sing lunyu, potong gulu lan lengan batwing, busana iki bakal njaga sampeyan kanthi nyaman nalika sampeyan pindhah ing saindhenging dina kanthi gaya. Abstrak prints bakal nggawe sampurna iki kanggo bengi metu ing galeri, acara khusus lan liyane! Sampeyan bisa nyandhangi nganggo sepatu sikil kulit lan selendang kain wungu kanggo tampilan Arsty langgeng.

 

 

  • Siluet: Loose
  • Material: Lanon, Chiffon, Polyester
  • Lengan Panjang: Telung Kuartal
  • Gaya:Art Inspirasi
  • Collar: Gendhing bunder
  • Lengan: Lengan Panjang
  • Pinggiran: Pinggang pinggang

Size:

Siji Ukuran: Panjang: 120cm Dada: 150cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!