FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ALL ORDERS, WE SHIP EVERYWHERE NO MINIMUM ORDER REQUIRED

Abstrak Painting Loose Maxi Dress

Kita duwe sawetara Fusion Fashion kanggo wanita sing seneng katon asli. Busana iki nduwe desain unik nggabungake keanggunan Cina kanthi seni abstrak lan getaran Vintage sing sethithik. Feminine lan mengalir kanthi pinggiran kelangan. Linen ringan lan bantalan sing luwes nggawe pilihan sing nyaman kanggo nggawe statement fashion musim semi. Nambah luwih akeh kanggo ekspresi eklektik kanthi nggunakake sawetara sepatu kulit pinggan utawa sepatu Birkenstock. Gaya asli kanggo urip asli.


  • Material: Linen lan Cotton
  • Panjang lengan: short
  • Siluet: A-Line
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Neckline: ngadeg
  • Pola: Art Inspirasi
  • Waistline: Alam
Size Length Sleeves Cuff dhadha Shoulder Hem Siji ukuran 123 42 128 40 256

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!