Abstrak Lukisan Panjang Baju Gaun

Werna
Blue
Orange
Size

 

 

  • Material: Silk Blend
  • Gaya: Indie Folk
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Panjang lengan: Full
  • Collar: Bunder-mudhun
  • Dekorasi: tombol
  • Penutupan: Single Breasted
  • Pinggiran: Wide-waisted
  • Pola: Abstract Print

Length: 110cm  Bust:114cm Pundhak:43cmLengan:47cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!