seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Abstract Flower V-Neck Maxi Dress



  • Material: Polyester, Cotton
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Loose
  • Pola: print
  • Panjang lengan: Telung Kuartal
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Waistline: Alam
  • Neckline: V-Neck

Size fits smaller than usual, please refer to the size chart.

SizeChart

Size

Length

dhadha

Pundhak

Lengan

Siji ukuran

123cm

112cm

46cm

51cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!