seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Abstrak Canvas Loose Dress

 

  • Material:Campuran katun lan Linen
  • Panjang lengan:Telung Kuartal
  • Pola Tipe:Abstrak
  • Siluet:Sarung tangan
  • Neckline:O-Neck
  • Waistline:Alam
  • Gaya lengan:Biasa

Panjang: 116cm Bust: 140cm Shoulder: 42cm Sleeve: 50cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!