sale

Abstract Art Inspired Midi Dress



 

  • fitur: Kantong
  • Gaya: Casual
  • Material: Cotton
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Panjang lengan: Setengah
  • Pola: print
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam
  • Siluet: Loose

Size:

Siji ukuran

Pundhak

Dodo (Dhadha)

Pinggiran

Lengan

/

158

146

50

arm

Di iket

Length

ngisor

/

38

145

141

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!