seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Abstract Art Inspired Midi Dress



 

  • fitur: Kantong
  • Gaya: Casual
  • Material: Cotton
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Panjang lengan: Setengah
  • Pola: print
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam
  • Siluet: Loose

SizeChart

Size

dhadha

Pinggiran

Lengan

Di iket

Length

Siji ukuran

158cm

146cm

50cm

38cm

145cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!