sale

Sleeveless Patchwork Hippie Dress



 

Ngunggahake game "hippie dressing" lan milih kanggo ngadeg metu saka wong akeh nganggo busana sing durung apik lan ayu iki. Varietas cithakan irisan nggawe temtu unik lan kreatif. Dawane kanthi ankles sing bakal nambah sawetara sentimeter ing dhuwur lan wis rampung karo watesan mesmerizing sing ayu, dihiasi nganggo sandhangan cetak.

Nerangake macem-macem ukuran saka cilik nganti ukuran, miturut pangukuran sampeyan. Busana iki gampang kanggo gabung karo sepatu sepatu kulit Romawi sing mung bakal nambah kombinasi sakabèhé. Karo sabuk pinggang sing cocog nanging sampeyan uga bisa ngakses karo tas sing mewah lan gelang lan kalung prasaja.

 

  • Material: Rayon
  • Gaya: Casual
  • Siluet: Loose
  • Pola:Patchwork Print
  • Dekorasi: Sashes
  • Sleeves: tank
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck
Size

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!