seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Sleeveless Patchwork Hippie Dress



 

Ngunggahake game "hippie dressing" lan milih kanggo ngadeg metu saka wong akeh nganggo busana sing durung apik lan ayu iki. Varietas cithakan irisan nggawe temtu unik lan kreatif. Dawane kanthi ankles sing bakal nambah sawetara sentimeter ing dhuwur lan wis rampung karo watesan mesmerizing sing ayu, dihiasi nganggo sandhangan cetak.

Nerangake macem-macem ukuran saka cilik nganti ukuran, miturut pangukuran sampeyan. Busana iki gampang kanggo gabung karo sepatu sepatu kulit Romawi sing mung bakal nambah kombinasi sakabèhé. Karo sabuk pinggang sing cocog nanging sampeyan uga bisa ngakses karo tas sing mewah lan gelang lan kalung prasaja.

 

  • Material: Rayon
  • Gaya: Casual
  • Siluet: Loose
  • Pola:Patchwork Print
  • Dekorasi: Sashes
  • Sleeves: tank
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

SizeChart

 Size

Pundhak

dhadha

Pinggiran

Hip

Lenght

Sedheng

36cm

97cm

96cm

140cm

121cm

gedhe

38cm

102cm

101cm

145cm

123cm

XL

39cm

107cm

106cm

150cm

125cm

2XL

40cm

112cm

111cm

155cm

127cm

3XL

41cm

117cm

116cm

160cm

129cm

4XL

43cm

122cm

121cm

165cm

131cm

5XL

44cm

127cm

126cm

170cm

133cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!