seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

A Line Linen Dress with Patchwork Stripes



Baris kasual iki, busana kain ramping ngetokake swasana vintage vintage sing manis. Arang banget, digawe saka katun lan kain wol nganggo sabuk irisan, mesthine nganggo swiwi wae. Dawane dawa lan lengan tanpa lengen sing ngasilake aliran menyang rok. Neckline scoop babak iku sampurna kanggo ngraosake rantai alus karo pesona locket. Sandhangan vintage kasual iki nduweni potong wiyar sing paling cocok karo ukuran. Ora mung cantik jambon, uga ana warna biru lan ijo.

  • Material: Linen lan Cotton
  • Pola: Patchwork
  • Siluet: A Line
  • Busana Panjang: Ankle-Length

Size:

Length: 126cm,dhadha: 110cm


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!