seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

A Line Floral Patchwork Denim Dress

Tampilake sisi feminin sing nyenengake lan nyenengake ing tungkak sikil iki, busana wol nganggo tali nganggo kain irisan kain ungu, lan trim ireng lan putih. Tombol ndhuwur kanggo ngisor, pinggul kekaisaran, kanthong susu, ngelingke kerah lan telung lengan panjang sing gampang digulung. Apa sing bener nambah rasa seneng sing feminine yaiku patchwork kembang. Nambah aksen sing sethithik kanggo gaun denim iki kanthi sepatu sandal utawa sepatu tungkak. A hippie sethitik, vintage cilik lan akeh rasa seneng. Iki sugih apik kanggo twirling ing lantai tari utawa nengsemake tanggal ing piknik afternoon. Gawé aliran feminin sing éndah. Kasedhiya ing cilik, medium, gedhe lan ekstra-gedhe.

Size Pinggang Cross (cm) Lantai Dada (cm) Pinggang pinggang (cm) Panjang rok (cm)
S 36 84 68 128
M 37 88 72 130
L 38 92 76 131

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!