A-Line Crew Neck Floral Maxi Dress

Werna
Red
Blue
Size

 

  • Length: Ankle-Length
  • Dekorasi: tombol
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya: Bohemia
  • Material: Katun lan Linen
  • Siluet: A-Line
  • Lengan Panjang (cm): Telung Kuartal
  • warna: Biru, Abang

Ukuran (cm)

Pundhak Dodo (Dhadha) Pinggiran Lengan Length
S 37 98 120 42 128
M 39 104 120 43 130
L 40 106 126 44 132


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!