A Line Casual Royal Blue Linen Dress



 

Material: Linen / Rayon
Panjang lengan: 3 / 4
Siluet: A-Line
Mangsa: Autumn
Busana Panjang: Pitik pedhet
Waistline: Kakaisaran
Neckline: O-Neck
Gaya lengan: biasa

Size dhadha Length CB Lengan panjang Lebar Pundak
cm cm cm cm
M 94 118 56 36
L 98 125 57 37

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!