seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

A Line Casual Royal Blue Linen Dress



 

  • Material: Linen / Rayon
  • Panjang lengan: 3 / 4
  • Siluet: A-Line
  • Mangsa: Autumn
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Waistline: Kakaisaran
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya lengan: biasa

SizeChart

     Size

dhadha

Lenght

Lengan

Lebar Pundak

Sedheng

94cm

118cm

56cm

36cm

gedhe

98cm

125cm

57cm

37cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!