seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

80s Fashion Pink and Blue Pastel Maxi Dress



 

  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Neckline: O-Neck
  • Siluet: Loose
  • Gaya: Vintage
  • Gaya lengan: tank
  • Material: Polyester, Cotton
  • Waistline: Alam
  • Panjang lengan: Sleeveless
  • Pola: print
  • Warna: Biru, abu-abu

Size:

L: Panjang: 121cm, Bokong: 98cm, Pado: 38cm, Sapuan: 150cm

XL: Length: 122cm, Bokong: 102cm, Pado: 39cm, Sapuan: 154cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!