seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

3D Embroidered Butterfly Bohemian Wedding Dress



Rembulan lan dongeng kayadene, potongan sing ayu iki paling apik ing antarane gaun. Kupu-kupu 3D sing disenengi kanthi bener iku salah sawijining jenis lan jarang ditemokake. Siluet A-line bakal nggawe sampeyan tanpa cacat lan nyenengake. Iku katon prasaja nanging bakal nggawe trick, iku salah siji saka trik paling tuwa ing buku fashion, dipasang ing ndhuwur lan flaring ing sisih ngisor. Nduweni tali spageti karo O-neckline sing ngeksploitasi sampeyan supaya bisa katon menarik. Rok suwene dawa lan lengkungan karo tungkak-tungkak digawe saka pirang-pirang lapisan kain sing menehi ambane lan volume kasebut. Ing sisih ndhuwur karo sisih ngisor nggawe campuran sampurna keseksian lan daya tarik karo keanggunan lan asmara. Pakaryan iki nganggo praktik ing endi wae, minangka gaun pesta menyang klub lokal, utawa minangka busana saben dina kanggo lumaku ing taman sing cedhak, utawa kanggo brunch karo kulawarga lan sampeyan bisa uga nganggep iku ngagem ing cara wedding sampeyan minangka sampurna cara kanggo ngadeg metu saka kabeh gaun biasa.

 

 

 


 

  • Material: Mesh, Lace, Voile, Lanon, Chiffon, Assorted
  • Gaya: Bohemia
  • Siluet: A-Line
  • Dekorasi: Appliques
  • Gaya lengan: Tali Spageti
  • Waistline: Kakaisaran
  • Neckline: O-Neck

S: Bokong 82CM, Pinggang 66 CM, Panjang 126 CM
M: Bokong 86 CM, Pinggang 70 CM, Panjang 129 CM
L: Bokong 90 CM, Pinggang 74 CM, Panjang 131 CM

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!