3 / 4 Sleeve Traditional Chinese Cotton and Linen Blouse

Werna
abang
putih
biru jero
Anggur abang
Size

 

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Pola Tipe: Solid
  • Panjang lengan: Full
  • Gaya: Casual
  • Collar: Mandarin
  • Dekorasi: Tombol
  • Tipe kain: Kain
  • Gaya lengan: biasa
  • warna: Red, Wine Red, White, Deep Blue

Model: Dhuwur: 168cm Bobot: 50kg

Siji ukuran

Pundhak

Dodo (Dhadha)

Pinggiran

Lengan

42

106

/

54

arm

Di iket

Length

ngisor

/

/

68

/

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!