seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

3 / 4 Sleeve Traditional Chinese Cotton and Linen Blouse



 

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Pola Tipe: Solid
  • Panjang lengan: Full
  • Gaya: Casual
  • Collar: Mandarin
  • Dekorasi: Tombol
  • Tipe kain: Kain
  • Gaya lengan: biasa
  • warna: Abang, Anggur Abang, Putih, Biru Kuning

Model: Dhuwur: 168cm Bobot: 50kg

Siji ukuran

Pundhak

Dodo (Dhadha)

Pinggiran

Lengan

42

106

/

54

arm

Di iket

Length

ngisor

/

/

68

/

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!