seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

3 / 4 Batwing Sleeve Plus Size Long Robe



 

Digawe saka campuran katun sing paling apik, Jambul Panjang Lengan Panjang 3 / 4 dirancang kanthi pola sing padhet sing ngowahi warna kulit. Desaine sing apik iki ndadekake pilihan sing paling apik kanggo wanita apik banget kanggo nggoleki jubah sing indah iki, ing acara khusus.

  • Material: Cotton Blend
  • Pola: Solid
  • Dekorasi: Kantong
  • Sleeves: Telung Kuartal
  • Gaya: Casual
  • Neckline: O-Neck
  • Waistline: Alam

 

SizeChart

 Size

Pundhak

dhadha

Lengan

Lenght

cilik

38cm

100cm

42cm

124cm

Sedheng

39cm

105cm

43cm

126cm

gedhe

41cm

110cm

43cm

127cm

XL

42cm

115cm

44cm

129cm

2XL

43cm

120cm

44cm

130cm

3XL

44cm

125cm

45cm

132cm

4XL

46cm

130cm

46cm

133cm

5XL

47cm

135cm

46cm

135cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!