seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

2 Piece Set Silk Linen Chinese Dragon Embroidered Dress



 

 

  • Dekorasi:Bordir Naga
  • Waistline: Alam
  • Gaya lengan: biasa
  • Gaya: Gaya Cina
  • Material: Sutra, Linen
  • Neckline: Mandarin Kolar
  • Siluet: A-Line
  • Lengan: Full

Model Informasi: Dhuwur: 160cm Bobot: 42kg

Ukuran (cm)

Pundhak

Dodo (Dhadha)

Pinggiran

arm

Di iket

Lengan

Length

ngisor

free Size

40

118

142

41

30

52

119

269


 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!