Extra Large Tote Bag With Zipper

Werna
ireng
biru
warung kopi
warung ireng
ijo

specifications:

 

  • Jenis Penutupan: Zipper
  • Lining Material: Linen
  • Dekorasi: kunci
  • Atine: Soft
  • Interioré: Pocket Cell Phone, Pocket Kanthong Interior, Pocket Kanthong Slot
  • Utama Material: PU
  • Pola Tipe: Patchwork, Solid

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!