seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

2 Colors Gradient Long Hippie Dress



 

  • Material: Cotton
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Loose
  • Pola: Patchwork
  • Panjang lengan: Full
  • fitur: Kantong
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

 

        SizeChart

Shouler

dhadha

Lengan

Lenght

cilik

39cm

95cm

59cm

119cm

Sedheng

40cm

100cm

60cm

120cm

gedhe

41cm

105cm

61cm

122cm

XL

43cm

110cm

61cm

123cm

2XL

44cm

115cm

62cm

125cm

3XL

45cm

120cm

62cm

126cm

4XL

46cm

125cm

63cm

128cm

5XL

48cm

130cm

64cm

129cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!