seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

100% wool Hippie Cardigan Handmade



 

  • Panjang lengan: Full
  • Pola Tipe: Patchwork
  • Komposisi Material: 100% wool
  • Gaya: Hippie Style
  • Collar: V-Neck
  • Technics: Tangan dirajut
  • kekandelan: Standard

 

SizeChart

Lenght

dhadha

Pundhak

Lengan

Siji ukuran

120cm

110cm

45cm

53cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!