100% wool Hippie Cardigan Handmade

Werna
Black
Red

 

  • Panjang lengan: Full
  • Pola Tipe: Patchwork
  • Komposisi Material: 100% wool
  • Gaya: Hippie Style
  • Collar: V-Neck
  • Technics: Tangan dirajut
  • kekandelan: Standard

Lenght: 120cm

Shoulders (from collar): 45cm

Dhadha: 110cm

Lengan Panjang:  53cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!