100% Linen Zen Harem Pants

Werna
Blue
Red
Size

 

  • Pinggiran: Tengah
  • Penutupan: Pinggul elastis
  • Pola Tipe: Solid
  • Gaya ngarep: Sarung tangan
  • Gaya: Casual
  • Material:100% Linen

 

ukuran Pinggang pinggang (cm) Lebar Hip (cm) Length (cm)
M 100 130 97
L 106 135 103

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!