seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

100% Linen Teal Floral Maxi Dress



 

  • Neckline: O-Neck
  • Dekorasi:Floral Embroidery
  • Material: Linen
  • Waistline: Alam
  • Siluet: A-Line
  • Gaya: Casual

 

SizeChart

Lenght

Jembar

Siji ukuran

125cm

100cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!