FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ALL ORDERS, WE SHIP EVERYWHERE NO MINIMUM ORDER REQUIRED

100% Linen Teal Floral Maxi Dress

 

specifications:

Neckline: O-Neck
Dekorasi:Floral Embroidery
Material: Linen
Waistline: Alam
Siluet: A-Line
Gaya: Casual

 

Panjang: 125cm dada ukuran: 100cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!