100% Linen Long Red Cardigan | Lotus



 

 

Kanthi mantel mantel lengen kasual sing dawa banget, sampeyan bisa uga aran kaya sampeyan lagi ing bathi nanging katon apik banget. Pas sing ngeculke ngidini kebebasan gerakan lan godhong kamar kanggo layering karo sweter favorit sing nyenengake. Wenten alam sing alus saka jas trench santai iki nyedhiyakake rasa nyaman lan nyengkuyung kanthi gampang nalika sampeyan pindhah ing dina. Gawe lapisan peacemaking iki saka lemari saben dina. Kanggo gaya alam lan nyaman, sampeyan kudu nutupi mantel mantel Lotus Koleksi.

 

  • Tipe kain: Woolen
  • Lengan Panjang (cm): Full
  • Busana Panjang: X-Long
  • Collar: Mandarin Kolar
  • Dekorasi: Tombol
  • Koleksi: Wide-waisted
  • Kain: Linen 100%

Satu Ukuran: panjang 129cm, Bahu 41cm, Lengan 34cm, Belang 25cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!