Bold and Sexy Red Gypsy Dress



 

Wanita sing kuat lan nyenengake diundang supaya minger menyang gaun seksi Maxi Bohemia kanthi warna abang kandel kanthi gulu V sing jero lan seductive. Lèmpèngan kain léna abang lan mili ing dawa, puffed lengan, kain léna kanthi pinggul péndhiran kanthi aksen, manik, kancing, lan tassel. Iku Boho cilik, Vintage cilik lan nduweni gaya Gypsy cukup kanggo njaluk sampeyan matak Pirates ing Karibia sabanjuré. Sijine kalung sing paling eclectic kalung gelang, pesona lan pendants kanggo ngrampungake tampilan. Busana kain abang iki nduweni desain unik lan cocok kanggo musim panas, musim semi lan musim gugur. Kasedhiya ing ukuran cilik, medium lan gedhe.

 

  • Gaya lengan: Puff Sleeve
  • Waistline: Kakaisaran
  • Neckline: V-Neck
  • Material:Katun, Linen

 

Informasi model: 163cm dhuwur, 47.5kg bobot, 86cm bust, 68cm pinggul, 90cm hips. Model punika ukuran S.

 

 

S: 135cm panjang penuh, 38cm pita lebar, 98cm dada, 68-72cm pinggang, 65cm panjang dada,

M: 136cm panjang penuh, 39cm pita lebar, 102cm dada, 72-76cm pinggang, 66cm lengan panjang,

L: 137cm panjang penuh, 40cm pita lebar, 106cm dada, 76-80cm pinggang, 67cm lengan panjang,

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!