100% Cotton Tank Maxi Dress



Apa sampeyan kepengin nglawan tren fashion? Apa sampeyan luwih saka prajurit damai? Banjur gaun tank kapas sing prasaja gampang kanggo sampeyan. Kesederhanaan iki apik banget ing dhewe nanging gaun tangki musim semi iki uga nawakake fitur sing khas. Sawijining bendalangan katon dicithak kanthi potongan diagonal sing interplay karo penutupan sisih unik sing nambah pucker cilik menyang rok nggawe lipatan lan gerakan muter. Apa sampeyan ngemas tas kanggo tur ashrams ing India utawa mung arep nedha awan karo pacar sampeyan, sampeyan bisa duwe tampilan keanggunan saben dina sing gampang. Nambahake kalung jade lan sawetara gelang manik pandonga kanggo logat sing nyolok. Muga-muga nyekel mrista barista favoritmu? Banjur mlayu ing mripat kita narik gaun tank puling abang sabanjuré sampeyan arep menyang cafe. Yen sampeyan lagi seneng nggabung karo awan lan kalah ing wayah awan, mbok menawa tank katun werna abu-abu kuwi pilihan sing tepat. Saliyane sampeyan milih kanggo ekspresi feminin sing ayu, sampeyan bisa nganggep cocok sing luwes ing celana katun tanpa lengan sing santai. Siji ukuran. Kasedhiya ing Abang lan Abang.

 

 

  • Material: Cotton
  • Dekorasi: Kantong
  • Gaya lengan: tank
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya: Kasual, Vintage
  • Warna: Grey, Red

Siji Ukuran: dawa 116cm, dhadha 100cm, perban 43cm.

(Unit: cm, 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inch) 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!