seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

100% Cotton White Wrap Cardigan



 

Sampeyan kabeh wis weruh film-film romantis karo wong wadon sing ngadeg ing pantai ing jubah putih sing mili putih minangka dheweke gazes metu ing samodra. Utawa Mungkin dheweke mlaku-mlaku karo tangane karo dheweke kaya sinar matahari ing segara. Saiki sampeyan bisa dadi wanita sing nganggo katun alus sing mlaku ing pinggir segara lan ngirisake sunrise tequila ing sinar matahari! Werna katun katun 100 iki uga bisa dipindhah sawise srengenge mudhun karo sundress tanpa lengan. Versatility nambahake akeh nilai kanggo kardigan sembrono iki. Wearable karo sawetara capris denim, tank top lan sandal utawa sepasang karo sundress panas supaya sampeyan nyaman nalika angin laut seger gulung ing. Iki minangka kardigan penting sing nambah femininity klasik kanggo apa wae sing ngagem. Lengan telung klas wolu karo tombol terinspirasi Asia lan penutupan sash kanthi jero V neck. Siji ukuran.

 

  • Lengan: Telung Kuartal
  • Jenis Penutupan:Bungkus Sabuk
  • Tipe kain: Worsted
  • Dekorasi: Draped, Spliced, Sashes
  • Collar: V-Neck
  • Pola Tipe: Solid
  • Busana Panjang: Long
  • Kain: Cotton 100%
  • Gaya: Kasual, Vintage

 

SizeChart

Lenght

dhadha

Pundhak

Lengan

Di iket

Siji ukuran

108cm

120cm

80cm

36cm

31cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!