seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

100% Cotton Cotton Maxi Dress With Batwing Sleeves



 

 Kita duwe gaya Vogue-worthy sing paling unik kanggo sampeyan bareng karo sampeyan musim semi iki. Iki nganggo katun katun sing dawa lan mili kanthi lengan batwing sing cendhak, saestu dadi trendsetter. A pinggang cendhak sing luwih cendhek lan ekstra karo dapet irisan dhuwur lan mili ing awak. Yen sampeyan pengin katon gandha mati apik kanggo siji khusus, mlebukake menyang sugih katun alus ramping. Cinchable pinggang hubungan nambah suar menarik. Gaun iki sing luwes, nyaman, lan lumayan adhem duwe kaendahan kasual sing mengeti kaendahan lanang ing feminin ing awak. Polandia nganti katon luwih cilik karo kalung emas utawa salaka lan sandal kanthi cepet. Siji ukuran. Gesang putih disertakan. Kasedhiya ing Soft Pink, Blue Light, lan Khaki.

 

  • Siluet: Loose
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Neckline: O-Neck
  • Kain: Cotton 100%
  • Gaya: Kasual, Vintage

 

SizeChart

Lenght

dhadha

Shoulder and Sleeve

Di iket

Siji ukuran

108cm

105cm

45cm

16cm


 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!