seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

100% Cotton Plaid Patchwork Sweater Lebar

 

Kembang gedhe sing gedhe banget ngajak mesem saka kabeh arah. Iki kaos klambi unik lan gedhe bakal nggawa sampeyan akeh kredit kanggo gaya werna. Iku sebabe lan grunge, boho lan hippie. Iku fusi apik saka fashion! Kaos ekstra dawa karo lengan panjang lengan plaid digawe kanggo jins cekelan utawa celana. Sisih mburi katon saka kemeja flanel sing ditutupi ing pinggul, ciri khas grunge fashion. Apa sampeyan arep latihan band, menyang festival utawa mbuwang dina journaling ing toko kopi favorit sampeyan, kaos nyaman lan nyaman iki bakal nglebokna sampeyan ing ndhuwur fashion chic fashion kutha. Dadi becik lan asli. Tentrem metu!

 

  • Gaya: Gaya Grunge Kasual
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Material: Cotton
  • Collar: Hooded

 

SizeChart

Size

Lenght

dhadha

Siji ukuran

88-100cm

125cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!