seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

100% Cotton Apple Green Tank Dress



 

  • Material: Cotton 100%
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Loose
  • Pola: Solid
  • Panjang lengan: Sleeveless
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Gaya lengan: tank
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck
  • Warna: Lampung

SizeChart

Size

Length

dhadha

Pundhak

Siji ukuran

120cm

88cm

39cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!