Shipping

We ship worldwide covering North and South America, Europe, Asia, Africa, Oceania, and more. Kita nggunakake layanan operator utama, dipercaya internasional kanggo mesthekake paket sampeyan teka ing panggonan sampeyan kanthi aman lan aman.

 

Pitakonan Paling Sering:

 

CARA LALU PRAKTIK?


Pesenan biasane njupuk nganti 7 dina kanggo proses sadurunge dikirim - ora kalebu akhir minggu lan liburan. Sajrone wektu Processing dina minggu bisa nganti 14 dina.

CARA LONG IS THE SHIPPING TIME?


Pesenan AS bakal dikirim liwat e-packet lan International Order bakal dikirim gumantung saka pusat pangujan produk kasebut.

 Transit Times ke Amerika Serikat: 12 - 20 Business days
Waktu transit International: 10 - 21 Business days
Rata-rata wektu transit ditampa ing minggu 3.

Ana kahanan sing ora bisa dikendhaleni (bencana alam, liburan, cuaca, dsb) sing bisa nyebabake kiriman tambahan. Nalika paling paket bakal kasedhiya ing wektu, bisa uga ana kahanan lan keterlambatan sing bisa ditindakake operator. Mulane, ora njamin wektu pangiriman sing tepat; Isu pangiriman punika tanggung jawab perusahaan perkapalan.

 

 

APA KURSER AKU DIGALAKKAN UNTUK PENGANGKUTAN?


Layanan kurir bener gumantung ing pusat pangujan kita. Iki amarga prodhuk dianggo saka negara liya kanggo mesthekake yen sampeyan entuk rega paling apik kanggo iku. Layanan kurir beda-beda miturut negara. Tanpa panyiapan bisnis sing kuwat karo layanan kurir, kita ora bisa nggoleki tarif sing luwih murah tinimbang kanthi kacepetan kita bakal ilang menyang pasar global kayata Amazon lan liya-liyane.

Nanging, kita isih bakal njamin yen sampeyan nampa paket lan nyedhiyakake asuransi ing paket sampeyan ing kasus paket ilang lan ilang

Kene aku luwih saka ITEM 1, lan aku mung nyedhiyakake ONE ITEM, MENGAPA ITU?


Kita nindakake paling apik kanggo ngurangi biaya ing pungkasan sampeyan supaya sampeyan ora kudu mbayar pajak / premi dhuwur kanggo njaluk barang-barang sampeyan. Yen sampeyan nduwe urutan karo kita kanggo sawetara item luwih saka kamungkinan bakal dikirim ing luwih saka siji paket. Mangga ngidini sawetara wektu kanggo kabeh barang sampeyan teka.

Apa aku kudu mbayar pajak utawa tarif pajak ing prodhuk?


Prices dicethakaké ing panrimo sing gegandhenganbisa dadi beda karo apa sing sampeyan dhawuh, nanging aja sumelang. Biasane apa sing bakal ditindakake pemenuhan kita bakal ditandhani minangka rega paling murah utawa menehi tandha item minangka hadiah kabeh. Iki kanggo nyegah tarif impor / adat impor sing ditindakake ing mburi kanggo negara-negara tartamtu iki biaya tambahan banget larang.

Aku mandheg, nanging aku ora nampa EMAIL CONFIRMATION ... Apa sing dadi?

Monggo priksa manawa email sampeyan bener nalika sampeyan nggawe pesanan. Kindly mriksa folder SPAM kanggo ndeleng yen email konfirmasi dikirim ing kono. Yen durung ana email konfirmasi, hubungi email tim dhukungan kita liwat formulir kontak ing situs iki

Apa manawa aku ora nginep ing wayah wengi?


Sapa wae ing omah bisa nampa paket kasebut ing sajrone customer. Biasane, tukang pos bakal ninggalake slip koleksi yen ora ana ing omah lan sampeyan bisa ngumpulake bungkusan ing kantor pos sing paling cedhak.

AKU GANTI AKU GANTI KUNJUNGAN, KAMU ADA?


Sanadyan kita banget ngidini sampeyan ngukur ukuran lan alamat sing kaping pindho sadurunge manggonke karo kita, kita ngerti kanthi bener yen samubarang sing bakal teka lan kesalahane bisa digawe. We proses pesenan ing dina sing padha dilebokake. Yen owah-owahan perlu digawe kanggo pesenan sampeyan hubungi kita liwat formulir kontak ing situs kita ASAP lan kita bakal nglakoni sing paling apik kanggo nampung owah-owahan kasebut, nanging kita ora bisa nggawe janji apa-apa. Yen item (s) wis dikirim saka pusat pangujan kita, kita ora bisa ngganti urutan. Dadi, sampeyan bisa ngirim item menyang Warehouse Daerah sing paling cedhak lan yen sampeyan nampa, sampeyan bisa ngirim item sing didandani. Hubungi kami kanggo mangerteni lokasi Warehouse Daerah sing paling cedhak saka negara sampeyan.

Aku duwe pitakonan ing dhata utawa dhata sampeyan ing toko sing ora disiko kene, piye carane aku njaluk sampeyan?


Hubungi kita lan kita bakal seneng njawab pitakonan sampeyan!


langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!