Lambang Batwing Lengan Panjang Pantai

 

specifications:

  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Dekorasi: Draped
  • Waistline: Alam
  • Material: Cotton, Viscose
  • Mangsa: Summer
  • Gaya: Casual
  • warna: Vintage Watercolor 

Ukuran(cm)

Pundhak Dodo (Dhadha) Pinggiran (with shoulder)Sleeve Length
Siji ukuran drop shoulder 140 138 50 121

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!