seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Lambang Batwing Lengan Panjang Pantai

 

specifications:

  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Dekorasi: Draped
  • Waistline: Alam
  • Material: Katun, Viscose
  • Mangsa: Summer
  • Gaya: Casual
  • warna: Cat banyu Vintage

Ukuran(cm)

Pundhak Dodo (Dhadha) Pinggiran (kanthi bahu) Length
Siji ukuran gulung pundhak 140 138 50 121

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!