seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Pandhuan Abstrak Artist Artis



Menehi sandhangan kanggo sandhangan sing sithik lan nyandhang apa sing mesthine bakal nyetupake kowe saka wong akeh kanthi busana Artis Way. Bangga nganggo kain katun lan abstrak lukisan abstrak ing klumpukan santai utawa wengi metu ing galeri karo set aksesoris sing tengen.

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Pola: Seni Inspirasi
  • Panjang lengan:Full
  • Kanthi Kanthong: Ya
  • Gaun Panjang: Ankle-Length
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

SizeChart

Size

Lenght

dhadha

Pinggiran

Apa.

Lengan

Sapuan

Siji ukuran

121cm

124cm

194cm

39cm

56cm

166cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!